Vahvojen sanojen mainostoimisto.

Teemme sen minkä lupaamme.

Palvelut

Graafinen suunnittelu

Yrityksen tärkein omaisuus on sen visuaalinen ilme. Siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Graafinen ohjeisto on yrityksen viestinnän tärkein työkalu. Sen avulla ilme pysyy koko ajan hallinnassa menetelmistä tai välineistä riippumatta. Graafisessa ohjeistossa määritellään liikemerkki ja logo, värit, tekstityypit. Siinä on kirjapainoa varten ohjeistettu kirjelomakkeet, kuoret, käyntikortit, esitteet, power point-esitykset, liput, viirit, valomainokset, asusteet, kuljetusvälineet eli aivan kaikki, mikä näkyy yrityksestä ulospäin. Kun ne on kerran suunniteltu, niitä ei tarvitse joka kerta suunnitella uudestaan. Käytännössä riittää, että laitat tilauksen mukaan sähköpostin liitteeksi graafisen ohjeiston.

Graafisen ilmeen suunnittelu on tärkein osa yrityskuvan rakentamista. Mutta mitään ei ole ennen ideaa. Ajatuksesta syntyy asiaa.

Mielikuva myy. Ja mielikuva syntyy ensisilmäyksestä: sinut minä haluan!

AltAvanti suunnittelee mm.

  • Yritysgrafiikka (logot, graafinen ilme)
  • Ilmoitukset
  • Painotuotteet (yritysesitteet, tuoteluettelot, käyntikortit, lomakkeet, kirjekuoret, kansiot ym.)
  • Pakkaussuunnittelu (graafinen ilme, etiketit ym.)
  • Tapahtumatarvikkeiden graafinen suunnittelu (messut, näyttelyt ym.)
  • Tarratuotteet

Verkkosivustot ja verkkokaupat

Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivustot ja verkkokaupat. Verkkosivustomme ovat aina responsiivisia eli ne toimivat skaalautuvasti kaikilla päätelaitteilla.

Totetutamme asiakkaillemme verkkosivustot kansainvälisillä WordPress – ja Joomla! -julkaisujärjestelmillä.

Verkkokaupat toteutamme yhdessä yhteistyökumppanimme Koodiviidakon kanssa käyttäen ViidakkoStore verkkokauppa-alustaa.

Televisio- ja radiomainonta

Käsikirjoitamme myös televisio- ja radiomainokset.

Musiikkituotanto

Musiikkia tarvitaan moneen eri tarkoitukseen: elokuviin, televisioon, verkkoon, animaatioihin, mainoksiin, peleihin, mediateoksiin, esityksiin ym.

Yrityksessä työskentelee kaksi pitkän linjan muusikkoa, joilla molemmilla on vuosikymmenten kokemus musiikin soittamisesta ja säveltämisestä. Pystymme tuottamaan eri tyylilajin sävellyksiä heleästä ambientista raskaaseen rockiin asti.